Bestuur HoW 2018: bedankt!!

We zetten ook het bestuur HoW 2018 even in het zonnetje. Wat is er dit jaar weer veel werk verzet, mede dankzij de ca. 350(!!) vrijwilligers. Samen hebben we er dit jaar weer een geweldig evenement van kunnen maken.

Vele dagen waren lang, sommige nachten waren veel te kort. Met heel veel toewijding, fysieke inspanning, humor en plezier zijn ze al sinds eind 2017 als vrijwilliger in de weer om alles voor elkaar te boksen. Dat vraagt dus heel wat van het bestuur, maar ook zeker van het gezin achter de bestuursleden. Ook de partners en kinderen van de bestuursleden willen we daarom enorm bedanken.

We hopen dat het bestuur volgend jaar weer met net zo veel plezier en inzet aan de slag gaat en er met Pasen 2019 weer één groot feest van maakt.

Herald, Paul, Henk, Herbert, Björn, Dijan, Stefan, Adriaan, Vincent, Joy, Niek, Sander en Mathijs bedankt!!