Vrijwilligers bedankt!!

Hexel on Wheels 2018 zit er al weer op! Wat was het een ontzettend gave en geslaagde editie! Ondanks de weersvoorspellingen en het vele water op de auto- en motorcrossbaan hebben we veel bezoekers en deelnemers mogen verwelkomen.

Iedereen heeft op zijn of haar manier een bijdrage geleverd aan deze geslaagde editie! Wij willen je dan ook enorm bedanken voor je inzet voor Hexel on Wheels. Zonder jullie hulp zou dit allemaal niet mogelijk zijn geweest.

Bij deze nodigen we jou ook uit voor de evaluatieavond voor vrijwilligers op vrijdagavond 18 mei, vanaf 20.00 uur in het Kulturhus te Hoge Hexel. Tijdens deze avond zullen we de resultaten bespreken en verbeterpunten toelichten.

Mocht je nog verbeterpunten en/of tips hebben voor de volgende editie, dan ontvangen wij deze graag.

Nogmaals hartelijk bedankt en tot vrijdag 18 mei!