Wijzigingen bestuursleden HoW 2020

Het bestuur van Hexel on Wheels 2020 heeft weer voor het eerst vergaderd. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn begonnen!!

In het nieuwe jaar nemen we afscheid van twee bestuursleden; Stefan van Gelder en Niek Zomer. Stefan was sinds 2015 verantwoordelijk voor de website, de social media, IT en PR uitingen. Dankzij Stefan is het digitaal inschrijven de standaard geworden. We danken Stefan voor zijn inzet!!

Niek was sinds 2016 verantwoordelijk voor de baanopbouw en -onderhoud. Zijn onuitputtelijke inzet heeft er elk jaar weer voor gezorgd dat de baan er geweldig bij lag. Niek, bedankt voor je inzet!!

We mogen dit jaar ook nieuwe bestuursleden verwelkomen. We heten Frank Koers (website en PR uitingen), Henrian Hoff (verkeer en parkeer), Rick Vossebeld (tweede penningmeester) en Mirko Valk (baanaanleg en -onderhoud) van harte welkom. Het team is hiermee weer op volle sterkte en daar is het bestuur geweldig blij mee.