PARTYALARM Hexel On Wheels 2020!

Zaterdag 11 en maandag 13 april 2020 is het tijd voor Hexel on Wheels 2020. Wederom hebben we een goed gevuld programma, waar alles draait om crossen, vermaak en plezier! Houd je niet van auto- of motorcross? Wij kunnen het ons niet voorstellen, maar ook dan is er genoeg te doen. Wat dacht je van trampolinespringen? Of een demonstratie van bezine aangedreven auto’s? De hele dag suikerspin eten? Kortom: het evenement met een glimlach!

Dan is er natuurlijk ook nog feest! Nadat we op onze Facebook en Instagrampagina’s veelvuldig het publiek hebben gevraagd te kiezen tussen de sfeermakers Boer Bennie óf Altijd Larstig & Rob Gas D’r Op is de keuze gemaakt:…….. NIET! We doen niet meer aan kiezen, dat is zooo 2019. We hebben ze dit jaar gewoon allebeide uitgenodigd om hun kunsten te komen vertonen. Dat belooft nog wat!