AFGELAST: Hexel on Wheels 2020

afgelast

De verspreiding van het Coronavirus leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Zoals iedereen heeft vernomen zijn alle evenementen met meer dan 100 personen tot en met 6 april niet toegestaan. Hier worden organisatoren, deelnemers, evenementen, (toe)leveranciers, artiesten en meer door getroffen. Hexel on Wheels is daar geen uitzondering op.

Onze onvoorwaardelijke toewijding aan de gezondheid en veiligheid van u als deelnemer, bezoeker, vrijwilliger en onze gemeenschap staat voorop. Deze veiligheid kunnen wij als bestuur niet langer garanderen en we vinden het daarom niet verantwoord om het evenement door te laten gaan. We hebben vandaag, in het verlengde van het advies van de overheid, besloten Hexel on Wheels van 2020 af te gelasten. Het evenement krijgt geen nieuwe datum dit jaar.

Deelnemers en sponsoren krijgen hun geld terug. Wij vragen begrip voor de situatie en zullen mogelijke vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Stel deze vragen bij voorkeur via de chat functie van Facebook.

Houd je motor warm en wees voorzichtig voor jezelf en anderen om je heen.

Bestuur Hexel on Wheels