Geen daglicentie meer verkrijgbaar

We werden eind vorige week helaas geconfronteerd met een tegenslag. Vanuit de organisatie KNMV, waar we dit jaar voor rijden, is het niet meer mogelijk om een daglicentie aan te schaffen. Na kort onderzoek blijkt deze bij alle verenigingen te zijn afgeschaft, om de veiligheid van eenieder te kunnen waarborgen.

Hoezeer wij dit ook betreuren, kunnen wij dit niet anders dan accepteren. Ons doel is om voor iedereen een veilig en fijn evenement te organiseren, en willen dan ook dat iedereen verzekerd is van een veilige omgeving.

Dat heeft wel tot gevolg dat de schakelbrommers en automatenklasse niet meer verreden kan worden. Kijk ook op de websites van MON en KNMV om meer informatie te krijgen over het MX-masterplan, dat dient om de veiligheid te vergroten.