Inschrijvingsdatum bekend! Nieuwe manier van inschrijven voor motoren

Het is weer zover! Hexel on Wheels, het jaarlijkse evenement dat autocross en motorcross verenigt, kondigt met enthousiasme de opening van de inschrijvingen voor de editie van 2024 aan. Op zaterdag 16 februari gaan de digitale poorten open voor de deelnemers die willen deelnemen aan deze motorsportbelevenis.

Voor motorcrossers brengt Hexel on Wheels dit jaar een nieuwe inschrijvingsmethode met zich mee. Alle coureurs in deze categorie worden vriendelijk verzocht gebruik te maken van de innovatieve License2Race-app om zich in te schrijven. Deze app, die speciaal is ontworpen om het inschrijvingsproces te vereenvoudigen, biedt motorcrossers een handige en efficiënte manier om hun deelname te bevestigen.

Voor de overige deelnemers, met een voorliefde voor de snelheid van de autocross, blijft de vertrouwde inschrijvingsprocedure via de Hexel on Wheels-website van kracht. Het eenvoudige online formulier maakt het voor autocrossers gemakkelijk om hun gegevens in te voeren en zich aan te melden voor de competitie.

Dus, racefans en motorsportliefhebbers, zet een grote rode cirkel om 16 februari in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent wanneer de inschrijvingen voor Hexel on Wheels 2024 van start gaan! Of je nu op twee of vier wielen de strijd aangaat, Hexel on Wheels belooft opnieuw een spektakel van formaat te worden!