Huisregels

Beveiliging

Wie het breed heeft, mag het breed laten hangen, maar de organisatie van Hexel on Wheels is te druk om op uw eigendommen te letten.

Gedrag

Goed geluimde bezoekers heten we graag welkom. Hexel on Wheels hoopt dan ook dat niemand de aangename sfeer verstoort.

Promotie

Hexel on Wheels spaart geen oud papier, flyeren wordt derhalve niet toegestaan. Onze speakers zijn immer bereid om niet commerciële evenementen via de micro wereldkundig te maken.

Alcohol

Wij schenken geen alcoholische dranken aan jongeren onder de 18! De vergunning staat bovendien het nuttigen van sterke drank niet toe.

Glas

Melk drinken we uit glas, maar tijdens Hexel on Wheels wordt ’t witte vocht niet getapt. Glas is daarom niet toegestaan op de terreinen van dit aansprekende paasevenement.

Roken

Rookwolken van genot worden volop geproduceerd tijdens Hexel on Wheels. Tabak paffen wordt ook toegejuicht, maar wel in de buitenlucht.

Klimmen

Klimmers worden verzocht bomen in eigen woonomgeving op te zoeken. Hexel on Wheels ziet haar tenten/podium/reclamemasten niet als oefenterrein voor klauteraars.

Motorvoertuigen

Crossen is machtig mooi. Hexel on Wheels geeft ’n ieder de kans, echter uitsluitend op het circuit.

Klachten

De spreekwoordelijke beste stuurlui kunnen zich melden bij het secretariaat. Klachten worden vervolgens correct doch zakelijk afgehandeld.

Fouilleren

In gevallen waarvan de organisatie dit nodig acht, heeft de organisatie het recht om u te fouilleren.

Overige

In gevallen waarin deze huisregels niet voorzien, neemt Hexel on Wheels eventueel maatregelen. In geval van twijfel heeft de organisatie altijd gelijk.